Baromfi - Pemika Trans Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Baromfi


Cégünk 2010 nyarán kezdte meg tevékenységét elsősorban élőállat szállítással és sertés feldolgozással. A piaci viszonyokat felmérve, elkezdtünk a broiler csirke neveléssel is foglalkozni. Egy 3000 férőhelyes telepen kezdtük a próbaüzemet, mellyel nagyon sok tapasztalatra tettünk szert az állatok nevelésével kapcsolatban. Folyamatosan figyelemmel kísértük az állatok fejlődését, és ehhez optimalizáltuk a tápanyag, víz és energia felhasználást.
Eközben felmértük a piaci igényeket is, és megkezdtük egy 30.000 broiler csirke felnevelésére alkalmas istálló építését, melybe a Big Dutchman által fejlesztett legkorszerűbb technológia került beépítésre, így egy teljesen automatizált rendszer végzi az állatok
nevelését.

Ezzel az istállóval egy időben készült el a baromfi vágóhidunk is, mely megfelel a szigorú Uniós előírásoknak.
Jelenleg 200.000 db csirkét nevelünk 3 telepen eltolt rotációban, így folyamatosan ellátjuk a vágóhídunkat saját nevelésű baromfival. Így napi szinten extra minőségű húst tudunk előállítani, mellyel saját boltjainkat, üzlethálózatunkat és partnereinket tudjuk kiszolgálni.
Üzemünkben napi 15000 csirkét tudunk levágni, darabolni, majd igény szerint csomagolni. A csomagolást illetően, a vevői igényeknek, kéréseknek megfelelve tudunk vákumcsomagolni, egyedileg fagyasztott, szortázott termékeket előállítani.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz